RockStation

Graveyard after Graveyard: Out to Feed, jóféle zúzda svéd módra

2015. január 30. - sandroo

10799769_1012881478738587_2031674694_n.jpg
Van nekünk egy Graveyard After Graveyard nevezetű brigádunk, akik nem a legdallamosabb zenék oltárán áldoznak, hanem úgyis mondhatnánk, hogy a régi sulis thrash/death/black metál vonalat képviselik. Most itt egy kis kedvcsináló a hamarosan megjelenő új cuccukról. Hát elég paraszt, mit ne mondjak!!??

Nem is csodálom, hogy ennyire 90-es évek eleje feelingje van a dolognak, mivel az említett svéd banda olyan öreg anyaszomorítókból áll, mint Jocke Ringdahl (ex-Paganizer, Sinners Burn), Rogga Johansson (Paganizer, Ribspreader) és Mika Lagreen (ex-Facebreaker, Grave).

Hellhound On My Trial címmel fog megjelenni a brigád új anyaga, amelyet a Chaos Records jelentet meg, február 23-án. A lemez borítóját Bob Toderico készítette, aki már dolgozott olyan gimis bandákkal, mint az Asphyx, a Sinister, vagy a Soulburn. Most pedig itt a lehetőség előttetek, hogy a Graveyard after Graveyard Out To Feed című fülbemászó remekművével terrorizáljátok a szomszédban lakó nyugalmazott munkásőr parancsnokot és a kedves feleségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr177121571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum