RockStation

Őssejt hibernálás, lemezajánló, akciós almapaprika! Vol 1.

2015. január 30. - Ernő Hellacopter

stone-angus--stone-julia.JPG

Utálom az év végi listákat, a tízeseket meg aztán főleg. Sok minden lemarad, kimarad, később érik be, szóval itt most jöjjenek azok a lemezek, amik ilyen-olyan oknál fogva nem kerültek bemutatásra, mégis pár szóban feltétlenül meg kell emlékeznem róluk.

Angus & Julia Stone - Angus & Julia Stone

angus_juliastone.jpg
Az Elvarázsolt Testvérpár legújabb lemeze feledteti mindazokat az allűröket, amik miatt eddig nem hallgattam őket túl sűrűn. Minden lemezükre jutott olyan fülbemászó popdalocska, amitől megolvadt a szívem, de nagylemez szintjén ez az első, ami teljes egészében megnyert magának. A külön utakon járó testvérpárt Bob Rock hozta újra össze, és vette rá őket a közös munkára, aminek gyümölcse minden eddigit felülmúló dreampop orgia. Ha barbárul akarok fogalmazni, közérthetőbb dalok csokra lett összefűzve, minden eddiginél gazdagabban hangszerelve, a végeredmény egy nemeken és életkorokon átívelő tökéletes lemez. Próbát tenni majdhogynem kötelező!

 

Carpenter Brut - EP III.

carpenter_brut.jpg
A Carpeneter Brut egy tisztelgés! A Carpenter Brut egy alternatív Oscar-díj a B filmek zenés szekciójának! A Carpenter Brut Stallone, fogpiszkálóval a szájában, az Alien, amint kirágja magát a gazdatestből, a posztapokaliptikus sci-fi, a trash és igen, még Don Johnson is, ahogy feszít a fehér öltönyében, a háttérben Miami pálmafái, az izzadó beton maga. Az EP triológia  befejezése számomra a kezdet, innen haladok visszafelé. Ha tetszik, még a Pertubator is megidézhet szép filmes emlékeket, vagy inspirálhat arra, hogy megcsináld a saját filmedet, szigorúan B kategóriás mentalitással! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr707122851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum