RockStation

Dreamer/Deceiver: Új szöveges videó a kanadai srácoktól

2015. február 04. - sandroo

dreamerdecamer.jpg

Itt van egy fiatal banda Kanadából, akik nem viccelnek, keményen tolják a modern muzsikát az arcunkba, egyesek örömére, mások bánatára. Ismerjük a régi közmondást, kinek a pap, kinek a paplan, akinek nem inge-gatyája, néma gyereknek meg.....na mindegy. Az ottawai Dreamer/Deceiver nevezetű banda most új nótával és egyben új szöveges videóval jelentkezett. Lehet nyomatni!

A 2014-ben bemutatkozó Kanada-i ötös fogat metalcore/hardcore bandaként jegyzi magát, de természetesen mi tudjuk, hogy ennek a zenének semmi köze nincs a fent említett két stílushoz, de a hardcore-hoz biztosan nincs. Ezt leszámítva egy minőségi nótával állunk szemben, persze ne várjunk újításokat, nem korszakalkotó zenekarról van szó, de amit csinálnak azt jól csinálják, erre bizonyíték a tavaly 'Generations' We Are Triumphant címen megjelent debütáló EP és a most hallható, több, mint öt perces új nóta, melynek címe, Disconnect. Ezek után sem lett ez a vonal a szívem csücske, de valószínűleg lesz közöttetek olyan, akinek pont ez fekszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr387139373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum