RockStation

Itt a világ leghülyébb nevű metalzenekara

2015. február 04. - sebiszabi

eximperituserqethhzebib_iptugakkath_ulweliarzaxu_um-prajecyruju_y.jpg

Ez a cikk nem született volna meg, ha a vágólap intézménye nem létezne. Ugyanis az egészen biztos, hogy a fehérorosz brutal death metalban nyomuló meghasadt elméjű fiatalok zenekarának a nevét nem írná le ember kb egyszer se. Na, azért mert a banda pontos neve ez: Eximperituserqethhzebibšiptugakkathšulweliarzaxułum. Rövidebb értelmezésben így hívatják magukat: Eximperitus. Noha erős kihívóik vannak e mezőnyben (a mexikói Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis, a japán Flagitious Idiosyncrasy In The Dilapidation és a német We Butter The Bread With Butter), de sajnos esélyük sincs. Főleg akkor, ha megtekintjük a banda bemutatkozó albumának (odafent van a borító) címét. Nem, vétetlenül sem selftitled a cucc. Az meg úgy szól, hogy: Prajecyrujučy Sinhuliarnaje Wypramieńwańnie Daktryny Absaliutnaha J Usiopahłynaĺnaha Zła Skroź Šaścihrannuju Pryzmu Sîn-Ahhī-Erība Na Hipierpawierchniu Zadyjakaĺnaha Kaŭčęha Zasnawaĺnikaŭ Kosmatęchničnaha Ordęna Palieakantakta, Najstaražytnyja Ipastasi Dawosiewych Cywilizacyj Prywodziać U Ruch Ręzanansny Transfarmatar Časowapadobnaj Biaskoncaści Budučyni U Ćwiardyniach Absierwatoryi Nwn-Hu-Kek-Amon, Uwasabliajučy Ŭ Ęfirnuju Matęryju Prach Ałulima Na Zachad Ad Ękzapłaniety PSRB 1620-26b.

Aki esetleg le tudná magyar nyelvre fordítani az album címét (a Google Translate is megadta magát ettől), azért nagyon hálásak lennénk - talán lengyelül lehet.

Amúgy a nemnormális csávók ilyen fura zenét játszanak, itt hallgatható meg a promó alant.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr347138489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum