RockStation

Megjelent a Salvus Lélektartó című nagylemeze

2015. február 10. - sunthatneversets

salvus_press_cover2.jpg

Az Edge Records gondozásában megjelent a Salvus Lélektartó című nagylemeze, mely a Youtube-on teljes egészében végig hallgatható. Az album súlyos hangzása ismét a Black Hole Sound stúdió és Vári Gábor érdeme, a billetyűs témákért Hocza "Igor" Róbert (Remorse, Mytra), míg az itt-ott felbukkanó brutál vokálokért Derzsi "Drazsé" János (ex-Megazetor, Fostartály, In-Flames tribute) felelnek, a zseniálisan szép borítót pedig Jacsó Balázs alias Nagash (Cadaveres, Casketgarden stb.) követte el.

salvus_front_logoval.jpg

Aki birtokolná fizikai CD formában is az anyagot, az megrendelheti a csapat honlapján vagy Facebook-on, megveheti bármelyik 2015-ben is hősiesen kitartó lemezboltban, vagy mondjuk a ShowBarlangban február 21-én Budapesten, ahol egy maratoni hosszúságú, igen masszív lemezbemutató koncertet tart a zenekar, a kazinczbarcikai space-prog-metalos Mytra vendégeskedésével. Alább a teljes lemez.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr127157135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum