RockStation

Hallgasd meg a Dopethrone legújabb Hochelaga című lemezét

2015. április 18. - sandroo

10382635_1045322568812306_3301267805848637480_n.jpg
Ha bírod a súlyos sludge/doom zenék pokoli hangulatát és lassú hömpölygését, akkor ez a banda is tetszeni fog. Már pedig miért ne bírnád? A Dopethrone a nemrég megjelent Hochelaga című új albumával konkrétan rommá gyalulja az agyadat. Hogy ennek a gyakorlatban is esélyt adjunk, most megosztjuk veletek a teljes lemezt. A Hochelaga meghallgatásához melós ruhát javaslok, mert iszonyat nagy betonozás történik a hanghordozón.

A lemez április 13-án jelent meg a  Totem Cat Records kiadó gondozásában. Az albumon hét darab mocskosul király pokoli sludge nótát talál a gyanútlan hallgató. Most éppen Európa turnén van a banda, de sajnos hozzánk legközelebb csak Németországban tudjuk őket élőben megtapasztalni. Azért egy Dopethrone koncert sem lehet egy csokor ibolya, én úgy gondolom. A lemez negyedik nótája a Scum Fuck Blues, amelyhez februárban egy videót is készített a kanadai brigád. A Scum Fuck Blues videót itt, alább pedig a teljes lemezt zúzhatjátok végig. Finish Him!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr647377544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum