RockStation

A Trackből a Barba Negra Music Clubba költözik az Accept-koncert

2015. május 18. - sunthatneversets

accept_2015.jpg

Véglegesedett a május 26-án, Budapesten tartandó Accept koncert programja, mely igazi heavy metal parádét ígér a rajongóknak: a német veterán banda a megszokottnál hosszabban, nagyjából két órát játszik majd, és a két előzenekar, vagyis a Red's Cool és a The New Roses is elegendő időt kap a bemutatkozásra. A három zenekar együttes műsoridejének hossza miatt előfordulhat, hogy a koncertek nem érnek véget 22 óráig (ami a csendrendelet hatályba lépésének időpontja a fővárosi szabadtéri helyszíneken), vagy nagyon korán kellene kezdeni őket, ami miatt a munkából érkezők maradnának le a kezdésről, ezért a szervezők a Barba Negra Track szabadtéri színpadáról a Barba Negra Music Clubba helyezték át a rendezvény helyszínét. A korábban megváltott jegyek változatlanul érvényesek.

A koncertek így 19:30-kor kezdődnek, 19 órás kapunyitást követően, az Accept pedig 21 óra után lép a színpadra. Az új helyszín Buda legnagyobb és Budapest egyik kiváló hangulatú klubja, mely az eredeti helyszínhez, vagyis a szabadtéri Barba Negra Trackhez közel, a 11. kerületi Prielle Kornélia utcában található (1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.). A Barba Negra Music Clubba számos tömegközlekedési eszközzel (18, 41, 47, 48-as villamos) és gépkocsival is könnyen eljuthatunk. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr927469860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum