RockStation

Íme egy új Cattle Decapitation nóta, hogy jobb legyen az emésztésed

2015. május 21. - sandroo

885697_10152848930071517_6463920777403930299_o.jpg
Amint azt már tudjuk a kaliforniai death/grind banda már javában dolgozik az új albumon, amelyről most meghallgathatunk egy fülbemászó dalocskát.....nagyjából legyalulja a bundát a hallójáratodról, de kinek a pap, kinek a paplan, szokták mondani nálam bölcsebb emberek. Tehát, itt egy kis Cattle Decapitation, hogy érezzétek a törődést.

Az 1996-ban alakult banda új lemeze The Anthropocene Extinction címmel, augusztus 7-én fog napvilágot látni, mégpedig a Metal Blade Records kiadványaként. A mikrofonba hörgő-morgó Travis Ryan megmutatja nekünk, hogy mennyire öblös hangot tud testéből kifacsarni, hogy ezzel belopja magát a szívünkbe. Az album egyik érdekessége a környezettudatos szövegek mellett a közkedvelt Philip Anselmo és Jürgen Bartsch a kultikus német banda, a Bethlehem soraiból is vendégszerepel a lemezen. Úgyhogy elég durván darál majd le minket a lemez augusztusban.Az új dal,amelyet most megízlelhettek pedig a Manufactured Extinct címet viseli, amely egyben a 12 dalt tartalmazó lemez nyitó nótája. Szóljon a Rokkk!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr137476756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum