RockStation

The Exploited feldolgozással jelentkezett a Godgiven

2015. május 29. - sunthatneversets

godgiven.jpg

Már a tavaly megjelent Walk on the Rope EP felvételei idején felmerült valamilyen punk átdolgozás ötlete a Godgiven zenekarnál. Mivel koncerteken nagy sikert aratott a nóta, ezért a zenekar úgy döntött, hogy a dalt rögzíti is, sőt videóklipet is készít rá.

Producernek Tizi (Bandanas, Tizedes meg a többiek) volt az egyértelmű választás, akitől stílszerűen egy elemi erejű, nyersen megszólaló és minden finomságot nélkülöző zúzdát vártak, ami felér egy arcon csapással. Szándékosan kerülték a polírozást, editálást és az egyéb stúdiós trükköket. A klip felvételeit Szitás Attila követte el, a vágási munkálatokat pedig a zenekar dobosa, Szekeres Dávid végezte.

A klip időzítése ugyan a véletlen műve, viszont ha már így alakult, kellő felvezetésül szolgál a Szeg/Godgiven/We Still Believe tavaszi turné budapesti záró bulijának, amit június 6-án tartanak a Kék Yukban. A Szeg, We Still Believe és a Godgiven mellett fellép még a Hit by a School Bus, valamint az este különleges vendége: a Bandanas! A bulin mindenképpen elhangzik majd a Godgiven-féle Beat the Bastards is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr217499978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum