RockStation

Hangolódj 10 videóval a Sepultura koncertre!

2015. július 13. - KoaX

Sepultura 13.jpg

Manapság már az öt év is nagy dolog egy zenekar életében, nemhogy valakik harminc éve űzzék az ipart. A Sepultura jelenlegi felállásáról még mindig megoszlanak a vélemények. Az emberek még mindig azt mondják, hogy az "új énekes", pedig Derrick már tizenkilenc éve tagja a zenekarnak. Akárhogy nézzük ez hét évvel több már, mint amennyit Cavalera bácsi a bandában töltött. A rajongók egy részét azonban még mindig izgatja, hogy Max-el legyen egy nagy reunion és letépjék a világ fejét. Van-e értelme? Ezt mindenki döntse el maga. Mi most inkább megmutatjuk, hogy szerintünk, melyik a tíz legjobb Sepultura klip, amivel melegíthettek a JÚLIUS 21-én megrendezésre kerülő koncertre!

A képzeletbeli tízes listánk utolsó helyén (na, nem kell ezt rossz néven venni) a legutolsó Sepu klip az Under My Skin áll. Mindenkinek ott lapul a bőre alatt egy kis metal, vagy tévednénk?

A kilencedik helyet a nyakunkat is szorongató Choke kerül, ami az Against albumról származik. Ezen a lemezen mutatkozott be először Derrick Green, mint a Sepultura énekese.

A nyolcadik helyet az a dal foglalja el, amit a rockdizsik már unásig játszanak, amitől egy diszkó patkány is azt hiheti, hogy érti mi a metal. Jöjjenek a gyökerek.

Egyszerűen imádjuk Andreas hangját, és az utolsó album záró dalát. Különösen oda vagyunk, na meg vissza a kliptől is! Da Lama Ao Caos!

Kell valami durva gyilkolós, belezős klip is, nem? Mégis csak egy vad trash metal bandáról beszélünk. Nem táncolhat minden klipben indán! Ezért is nyerte el a hetedik helyet a Convicted In Life.


Haladunk szépen előre, most pedig jöjjön egy igazán népszerű dal. Reméljük, hogy jól viselkedtetek, és már megvettétek a jegyet a bulira, hogy ott is megtudjátok mutatni, milyen is a hazai Sepultura rajongó tábor.

Na, most az én kedvenc dalom jön. Egyszerűen lehetetlen jó minőségben megtalálni,de nem akartuk semmiképpen sem kihagyni, hiszen mindenki szokta a kék eget nézegetni. Negyedik a Bullet The Blue Sky.

És a dobogó harmadik fokára kerülő dalra reméljük, hogy a Vatikán is áldását fogja adni!

Bízunk benne, hogy a koncerten mindenki megtalálja, kiharcolja majd a saját kis területét.

Az első helyen pedig minden idők egyik legjobb animációs metal klipje áll. Arról már beszéltünk, hogy imádjuk Andreas hangját, ezt a dalt, klipet pedig még annál is jobban! Ratamahatta!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr17618800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mojoking77 2015.07.13. 17:52:12

Koszonom az osszealitast. Az "uj" szamok jelentos reszet most hallottam eloszor, es sajnos maradok a fanylago ven gecik taboraban.. :)
A Cavalerak kiszallasa ota valami elveszett a Sepulturabol, es Kisser mester meg sem nagyon probalja visszahozni. Egyedul a The Vatican tetszett, az a klasszikus, Beneath the reamins tipusu jo fajta oldschool death metal cucc, de a tobbi, aaa, inkabb ne. Bocs.
Viszont egy Soulfly koncert kritikat nagyon szivesen olvasnek. Lassan harom eve kerulgetjuk egymast a vilagban, meg nem tudtam oket megnezni :))

Baracska Péter 2015.07.19. 10:09:46

Gondoltam adok még egy esélyt az új énekesnek és dobosnak, meghallgattam az összes számot, de a Cavalérák nélkül nem az igazi. Amúgy a Refuse/Resist, Slave New World, The Hunt miért nem fért fel a listára? Bár ez utóbbinak lehet hogy nincs klipje, de pl. a másik kettő is fényévekkel jobb az újaknál.

KoaX 2015.07.19. 10:32:13

@Baracska Péter: Nem TOP 10 Sepultura dalt készítettünk, hanem olyat, amivel hangolódni lehet a bulira. A koncerteken ezeknek a daloknak a jó részét játssza is a zenekar.

Amúgy az "új énekes" már régebb óta van a bandában, mint amennyit Max eltöltött benne. Az "új dobos srác" is már négy éve van a zenekarban. Eloy amúgy meg messze az egyik legjobb Sepultura dobos, de még a mai színtéren is kiemelkedő tehetség.

Reméljük, hogy azért a koncerten találkozunk veletek is :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum