RockStation

Na, ki a legszebb lány...az Overcast szerint?

2015. július 27. - viliricsi

overcast.jpg

Sex Action, Dance, Fix...a magyar dirty rocknak, kérem szépen, hagyományai vannak! Fenti sorozat következő tagja lehet nem sokára a fővárosi Overcast! A napokban igencsak letaglózó produktummal, egy zenés kisfilm linkjével lepték meg szerkesztőségünket.

A Legszebb lány dalcím alapján akár Aradszky Lászlóra is asszociálhatnánk, de  esetünkben egy olyan hölgyről szól a dalszöveg, aki igencsak kiaknáz a "legszebbségéből" származó minden hasznot. Aki kíváncsi a hogyanra, nézze a filmet, és kagylózzon hozzá egy kis fejletépős rock and rollt! Végezetül: megkértük Novák Árpád énekest, hogy kommentálja nekünk a produkciót, elárulva néhány kulissza-titkot is talán.

"A forgatókönyvet a zenekar saját ötletei alapján a gitáros Szajkó Pityu és jómagam vetettük papírra. A főszereplő Kiss Timi első videós szereplése, bár véleményünk szerint nem az utolsó, hisz remekül játszotta a szerepét. A jeleneteket összesen 4 helyszínen forgattuk, a csepeli gyártelepen, Álmos Alex barátunk korábbi tetoválószalonjában, a stáb egy kedves ismerősének belvárosi lakásán és annak környékén, illetve a Showbarlang klubban.   Várhatóan egy werkfilm is készül hamarosan, mivel igen jó hangulatban telt a forgatás".

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr417657412

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Novák Árpád 2015.07.29. 17:33:31

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Novák Árpád Születésnap: 1980. május 5. Foglalkozás: énekes Mottó: ...ha nem én lennék, szeretnék én lenni... > Overcast - Hungarian Di...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum