RockStation

A fél világ Dino Cazares riffjeit nyúlja

2015. augusztus 12. - sebiszabi

fear_factory_2015.jpg

Az régóta tudjuk Dinoról, hogy derékbőségénél csak az egója nagyobb, de erről újra tanúbizonyságot tett a minap. A Fear Factory korai időszakának a metalra gyakorolt hatása vitathatatlan, ám Dino most odáig merészkedett, hogy konkrétan megnevezte azon együtteseket és azok dalait, akik tőle nyúlták le a riffeket, megoldásokat. Elöljáróban lesz itt szó a Korn, Coal Chamber és a Meshuggah zenekarok köpködéséről, nézzük is hát közösen!

Az első Fear Factory lemezen található Scapegoat-ot hallgassuk meg, ami - Dino szerint - csont ugyanaz a riff, mint a Korn Blind című dalának kezdő riffje.

 

Második felvonásban szintén az első lemezen lévő Suffer Age kerül elő. Inkább idetesszük Dino szavait, aranyat érnek:
"Ha meghallgatod a Suffer Age-et az első lemezünkről, aztán a Coal Chamber Loco-ját, vagy a Meshuggah Koloss albumáról a ... nem emlékszem a szám címére, valami 'csontok' vannak benne [=Break Those Bones Whose Sinews Gave It Motion] - ez ugyanaz a riff. 1990-től 2014-ig, az utolsó kib...ott Meshuggah albumig, istenem mennyi idő telt el. És ezek a srácok még mindig ezt nyomják."

 

 

És van az, amikor a Fear Factory riffjeit lenyúlja a ...... ööö ....  a Fear Factory. Ezt hogy is hívják? Megvan. Önismétlés! Fuckyeah.

Mindenben igazad van Dino (persze)! Mindegy, az új lemezt azért szeretjük ám!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr947699974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum