RockStation

HétköznaPI CSAlódások- 25 éves jubileum, extrákkal!

2015. szeptember 06. - csigaur

picsa.jpg

Huszonötödik életévébe lépett a pécsi HétköznaPI CSAlódások punk zenekar. Természetesen egy ekkora jubileumot illő megünnepelni, a zenekar sem tesz másképp! Hogy miről is van szó? Hajts!

Kezdjük ott, hogy a teljes PICSA diszkográfia újra kiadásra kerül, beleértve a régi demókat is. Már ez egy nagyszerű dolog! De ne felejtsük el azt sem, hogy lesz egy új album is, aminek Pont lesz a címe és október 12-én fog megjelenni. 

Erről már itt is egy nagyon friss szerzemény, a Fekete Gyémánt. A zenekar a következőt nyilatkozta:

"A szerzemény a mostani hatalom szellemi elődeinek áldozatairól szól. Aktualitását a mai országos Bányásznap adja. A szám zenéje észt barátaink, a The Tuberkuloited Lilleke rohus című dalának alaposan áthangszerelt, feldolgozott változata, a szöveg pedig az eredetitől teljesen eltérő, igazi picsás alkotás. Nagy-nagy köszönet Barczi Andrásnak ( Mechanical Melon ) a videó készítőjének és persze nektek, azaz a közönségnek az eddigi támogatásért! Az új lemez a többi számmal okt. 12-én jön ki és lesznek újabb klipek is! Jó szórakozást az új művünkhöz!"

A jubileum nem lenne az, ha nem lenne hozzá egy koncert. Naná, hogy lesz közös ünneplés is. A helyszín a Dürer kert, október 14-én. Csak erre az alkalomra újra összeáll a 193.cella! A Picsa pedig egy elég nagy bulit ígér. Erről információkat itt találsz.

picsa25.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr667765102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum