RockStation

Öt számos EP-vel jelentkezhet a Foo Fighters, itt egy dalrészlet róla

2015. november 21. - sunthatneversets

foo_fighters_2015.jpg

A The Pulse Of Radio értesülései szerint november 27-én egy 5 számos EP-vel jelentkezhet a Foo Fighters. A zenekar hivatalos oldalán holnap este jár le a visszaszámláló óra, úgyhogy akkor biztosan okosabbak leszünk.

Addig is azonban a jól értesültek tudni vélik, hogy az EP címe 2nd Century A.D. lesz és a közelmúltban a zenekar által megosztott fényképek alapján Austinban vették fel. Ez utóbbit monjduk jobban alátámaszthatja az a tény, hogy az októberi Austin City Limits Fesztiválon adott koncert közben Dave Grohl ezt mondta a közönségnek: "Tudod, mit csináltam tegnap este? ... Felvettük kibaszott öt új dalt a gyönyörű városotokban." 

Grohl egyébként közismerten szereti Austint, a Sonic Highways című albumhoz is vettek itt fel dalt, sőt az ugyanilyen címen az HBO-n futó dokumentumfilmben is kiemelten foglalkozott a város zenei életével.

A felvett öt dal állítólag a következő címeken szerepel az EP-n: Iron Rooster, Neverending Sigh, Saint Cecilia, Savior Breath és Sean. Alább pedig állítólag egy új dal részlete hallható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr848095948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum