RockStation

Klubja alakult Paksi Endre volt zenekarának

2015. november 23. - rockstation

wellington.jpg

A Wellington együttesnek mindössze három lemezt engedélyezett a sors valamikor a kilencvenes évek második felében. A dallamos hard rockban gondolkodó formációt Paksi Endre énekes alapította addigi zenekara, az Ossian feloszlása után, 1994 körül. S mivel belőle sincs két példány, a heavy metal alapvetés újboli összeállása ('98) Wellington tábornoknak befújta a takarodót.

Egy rockrajongókból álló haveri kör tagjai úgy vélték, túl jó ez a rövid idő alatt felépített "életmű" ahhoz, hogy feledésbe merüljön! Megpróbálják hát összegyűjteni azokat az arcokat, akik anno rajongtak a zenekarért, és eljuttatni a hajdan volt együttes értékeit azokhoz, akik még nem találkoztak vele. Érdemes tehát csatlakozni, annak is, aki szereti a mai Ossiant, hiszen a két tagság jelentős mértékben fedi egymást, s annak is, aki nem szereti, hiszen ez egy teljesen más jellegű produkció. De ha valaki "csupán" a melodikus, intelligens hard rock muzsikát komálja, az is kérje felvételét a csoportba! Mert lehetsz Te ferences szerzetes, vagy szadista tömeggyilkos, teljesen mindegy, csak szeresd a Wellingtont!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr728101170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum