RockStation

Deez Nuts a Blue Hellben

2015. november 24. - rockstation

deez-nuts-band.png

Legutóbbi budapesti koncertjük végén a fél közönség a színpadon landolt, és az ausztrál Deez Nuts esetében mondhatni teljesen természetes jelenség! Az elképesztően megosztó modern hardcore fenegyerek, J.J. Peters vezette brigádnak ugyanis legalább annyira védjegye a teljesen önfeledt és bohém szórakozás, mint megegyező jelzőkkel leírható szórakoztatás. Ezúttal december 3-án, a Blue Hell színpadán a tavasszal megjelent friss nagylemezüket, a Word Is Bondot mutatják be a tőlük megszokott karakterrel.

A Deez Nuts headlinerként ezúttal igazán komoly mennyiségű vendéget is invitált a turnéra, kezdjük például a beszélőnevű belga Nasty-vel, akik a főzenekarhoz hasonlóan az odamondós, szándékosan leegyszerűsített hardcore komoly képviselői. De a turné szereplője az amerikai Expire legénysége is, akik előszeretettel emelnek már metalcore elemeket is alapvetően szintén hardcore alapokon nyugvó zenéjükbe. Az első hallásra legmeglepőbb fellépő viszont egyértelműen az új-zélandi rapper, Louie Knuxx megjelenése, viszont ha figyelembe vesszük azt, hogy a hip-hop előadó J.J. Peters régi jó cimborája, és számtalanszor működtek is közre egymás produkcióiban, akkor már kevésbé tűnik indokolatlannak az, hogy ezt az egyébként dühös és erőteljes estét laza, és a műfaj képviselőitől abszolút nem távolálló hip-hop beatekkel alapozzák meg.

A modern és önfeledt hangvételű, mondhatni bulizós hardcore egyre növekvő számú szerelmeseinek tehát tökéletes évzáró lesz ez az esemény december 3-án. További infók ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr928104058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum