RockStation

Hallgasd végig az új Abbath lemezt!

2016. január 13. - sandroo

abba666.jpgSokak kedvence, az Abbath zenekar bemutatkozó albuma január 22-én jelenik meg, viszont az Istenek elfogadták áldozatainkat, így most lehetőségünk van végighallgatni a teljes új lemezt. Gondolom egyetlen Immortal fanatikusnak nem okoz majd problémát ez a tevékenység.

A művész úr és folyton cserélődő személyzete 2016 elején Európa turnéra indul, hogy megmérgezze a világot iszonyatosan király zenéjével. A produkció a Europa Blasfemia fantázia nevet kapta és ezen a szent zarándokúton olyan, szintén mélyen vallásos bandák kísérik el a panda-arcú hősünket, mint a Behemoth, az Entombed A.D. , vagy az Inquisition. Nagyjából egy hónap múlva, pontosan február 15-én a szomszédos Bécs utcáit borítják sötétségbe a pokol nagykövetei (király hónap lesz, MGLA, ABBATH !!!). Addig pedig lehet nyomatni az új lemezt! Íme!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr388266330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum