RockStation

Kész az idei Obscene Extreme Fesztivál programja!

2016. április 11. - csigaur

oeffly.jpg

Úgy látszik, hogy kezdi elnyerni a végleges formáját a cseh OEF idei fellépősora. Igaz, az elmúlt napokban még bejelentettek három friss, bár kisebb nevet. De ami a nagyobb zenekarokat illeti, az már valószínűleg nem változik.

Július tizenharmadikától kezdődik a négy napos extrém zenei happening. Olyan zenekarokkal, hogy csak párat említsünk, mint a Sodom, az Insect Warfare (!!), az Extreme Noise Terror, a Lock Up vagy éppenséggel a japán Melt Banana. A legutóbbi friss nevek pedig úgy hangzanak, hogy Prumyslová Smrt, a Kandar, de a PPTA is csatlakozott. 

Mi jelen leszünk az eseményen, mindenkinek ajánljuk ezt a négy napos megőrülést. Természetesen próbálunk majd folyamatosan tudósítani, ahogy időnk engedi...

oef2016full.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr728582772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum