RockStation

Hallgasd meg az In Mourning teljes új albumát!

2016. május 19. - sandroo

390618_10150410130201185_685485464_n.jpgAz ex-Katatonia dobos Daniel Liljekvist In Mourning névre keresztelt bandája egy vadonat új lemezzel jelentkezett. A melodic death metál vonalon mozgó banda fent említett legújabb albuma, az Afterglow címet viseli és a tovább gombra kattintva meg is hallgathatjátok az egész anyagot.

A hét szerzeményt tartalmazó közel ötvennégy perc terjedelmű lemez amúgy május 20-án jelenik meg az Agonia Records kiadásában, de most teljes egészében végighallgatható. A lemezborító pedig annak a Kristian Wåhlin nevezetű fickónak a keze munkája, aki olyan bandáknak készített már album borítókat, mint a Tiamat, a Bathory, vagy King Diamond. Íme az említett svéd acél.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218728698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum