RockStation

A nyugger, akit kiütöttek pogózás közben

2016. július 06. - theshattered

deathcore-show-fight-696x406.jpgIgen, akármennyire is furcsálljátok, ilyen is van, volt. Na, persze, hogy mindez (hol máshol?) az Egyesült Államokban történt meg. Talán még egyedül az oroszokra mernénk tippelni, de kivételesen ők most nincsenek benne a sztoriban - akármennyire is venné biztosra az olvasók jó része, hogy egy szibériai metalkocsmában zajlott le a következő esemény. Na, de mi is a lényeg? Adott egy, már az idősödő korba hajló, 58 éves rockerkoma, aki megjelenik egy deathcore bulin. Emberünk, mivel valószínűleg nem kedveli a zenét, elkezd rendet teremteni a pitben, majd pedig egy szép pörgőrúgás padlóra küldik őt. Részletek lentebb (a Metalinjection cikke alapján).

Az eset folyamán éppen a színpadon játszó banda, egyben a lehető leghitelesebb infóval rendelkező forrás, a Vaen ezt posztolta ki a Facebookjára az esettel kapcsolatban:

"Nem támogatjuk más emberek szándékos megtámadását, ahogy azt sem, hogy idős emberek lépjenek be a moshpitbe a koncertjeink közben. Ez már a második alkalom, hogy ilyen megtörtént a fellépéseink alatt, különböző ittas, idős emberekkel. Csak saját felelősségre lépjetek be a pitbe. Nem vagyunk felelősek a döntéseitekért, vagy az azok miatt bekövetkező események miatt."

És hogy mi történt a hős rockveteránnal? Erre is választ kapunk a zenekartól:
"Az eset után teljesen rendbejött. Nagyon csúnyán vérzett, de a mosdóban rendberakta magát, aztán pedig újra kijött és újra megpróbált belekötni a pogózó srácokba. Figyelmeztették többször mind a zenekar tagjai, a szórakozó srácok és a személyzet is, hogy maradjon távol a tomboló emberektől."

Tanulság? Először tanuld meg, hogy mi a pogó lényege, aztán csapj a lovak közé. Ahogy Lukács apánk is megénekelte: "A pogó az nem egy tánc".

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218869550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum