RockStation

Dave Lombardo dobol az újjáalakult Misfitsben!

2016. augusztus 30. - theshattered

danzig-lombardo.jpgNem kisebb nevet találtak meg Glenn Danzigék, hogy kisegítse őket (azaz Glennt, Jerry Onlyt és Doylet) a klasszikus felállás reunion turnéján, mint az ex-Slayeres, jelenleg a Suicidal Tendenciesben munkálkodó Dave Lombardot. Hogy vajon Dave is elkapta-e a Portnoy-szindrómát és vajon ő is halmozni fogja-e a zenekarokat, még nem tudjuk, viszont az biztos, hogy egyre több formációban tűnik fel a legenda. Természetesen minden tiszteletünk Lombardoé, úgyhogy lássuk csak, mit gondol a csatlakozásról.

"A Misfitsnek köszönhetjük a horror punk világot, ráadásul igen erős hatással voltak a modern rockra, punkra és metalra is" - nyilatkozta Lombardo a Rolling Stonenak - "Nem volt kérdés, hogy csatlakozzak-e hozzájuk ezeken a monumentális bulikon. Megtisztelve érzem magam, hogy felkértek, nagyon várom már, hogy a zenekarral játszhassak."

Mint kiderült, Glenn Danzig sem kevésbé lelkes:

"1988-ban találkoztam először Dave-el, amikor a Danzig négy USA-beli koncerten a Slayer előtt jászthatott még az első lemezünk megjelenése előtt. Dave az egyik legjobb dobos a szakmában, már alig várom, hogy mindenki láthassa őt a Misfits dalokat ütni ezeken a különleges koncerteken."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr711660520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum