RockStation

Stúdióba vonulhat az újjáalakult klasszikus Misfits?

2016. szeptember 08. - theshattered

misfits-002.jpgLegalábbis ezt lehet leszűrni Jerry Only nyilatkozatai alapján. A jelenleg az Only, Doyle Wolfgang von Frankenstein és Glenn Danzig felállású klasszik horrorpunk banda Dave Lombardoval erősített be a visszatérő bulikra. De lássuk csak, miket mondanak az öregek az üggyel kapcsolatban.

"Én folytatni akarom. Úgy tudom, Doyle is folytatni akarja." - nyilatkozta Only a Rolling Stonenak - "Úgy tudom, Glenn is folytatni akarja. Már csak elég erősnek kell lennünk ahhoz, hogy folytatni tudjuk. Márpedig azon vagyunk, tejles erőbedobással.

Mivel most lesz a zenekar 40. születésnapja, ennél jobb nem is lehetne az időzítés. Végülis Doylenak új lemezt kell írnia, nekem is új lemezt kell írnom és Glennek is új lemezt kell írnia. Akkor meg miért ne dolgoznánk közösen és írnánk meg a világ legjobb lemezét? Többféle forrásból is dolgozunk. Doyle sokkal metalosabb dolgokat ír, itt van Dave Lombardo, akinél megpróbáljuk kitalálni, hogy mi a francot is csinál tulajdonképpen, aztán ott vannak Glenn saját dolgai és még Acey Slade, a gitáros is passzol a dologba. Minden ott van a zenekarban, aminek manapság lennie kell. Az egész csak arról szól, hogy újra összeolvasszuk a különböző hatásokat."

És hogy lehet-e új Misfits lemez? "Ennek ki kell alakulnia. Az a helyzet, hogy megpróbáltuk kitalálni, hogy hogyan legyen, de csak álltunk ott és néztünk ki a fejünkből - ha eljön az ideje, meg fogjuk csinálni. Nem tudom, Glenn hogy áll a dolgokhoz, de én lemondtam a turnémat és minden mást is emiatt. Haza fogok menni és csak írni fogok, meg gyúrni."

A denveri Riot Festes fellépésről: "Olyan volt, mint valami időutazás. Újra előszedtük azokat az dolgokat, amiket még kölyökként írtunk, visszaemlékeztünk azokra az időkre, amikor még úgy utaztunk fel-alá, hogy a pénz nem számított és minden csak a zenéről szólt. Nagyon király volt. Nyilván az egész egy teljesen más élmény, hiszen annak idején egy teljesen más szinten dolgoztunk még együtt. Minden, ami esetleg elromolhatott volna, végül jól sült ki, mindenki izgatott volt. Mindenkinek ott volt a mosoly az arcán."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8311684717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum