RockStation

Jótékonysági gitárárverés Botondért

2016. szeptember 20. - csigaur

gitar.jpg

Múlt hét pénteken sikeresen lezajlott a Jótékonysági Est Botondért nevű koncert a Dürer kertben. Több, mint egymillió forint jött össze a jelenlévők hozzájárulásának és a felajánlásának köszönhetően. Így Botond harmadik műtétjére meglett a pénz, amit még egyszer nagyon-nagyon köszönünk mindenkinek!!

Aki figyelemmel kísérte a Facebookon az eseményt, vagy esetleg jelen is volt a koncerten, az tudhat a legnagyobb licites felajánlásról is, ami nem más, mint egy Jolana gitár.

A hangszer Veres Gábor (Watch My Dying) gyűjteményéből került ki, amire hazánk egyik legjobb tetováló művésze Borbás Róbert festett. Ez a gitár kerül most kikiáltásra kerül, aminek a teljes bevétele szintén Botondnak megy.

Amit a gitárról elárult Gábor:
„Fontos tudnivaló, hogy a gitár a Jolana Blastbeat révén jött a képbe, és természetesen egy Jolana Vikomtról van szó, ami kb.30 éves harci gépezet. Eredetileg felújítás volt a terv, azaz jelenleg mint hangszer, nem üzemképes, de Robi festményével együtt különleges és egyedi dísze lehet bármilyen segíteni kész adományozó falának. Legyen az tetoválásrajongó, grindcore fanatikus, veterán hangszerek rajongója, és esetleg ha súghatok, rockklub, szerkesztőség, stúdió, tetkószalon.„

A licit a mai naptól él!
Kezdőár: 10.000 forint (32 euro).
A licit vége: 2016.09.30. este 20:00
A liciteket ide várjuk: botondertmindent@gmail.com

gitarrrr.jpg

Last week Friday we had a sucsessfull concert at Dürer Kert called Charity night for Botond.
More than one million forints come together thanks to the contributions of those present and of offering. So Botond has enough money for his third surgery,what we thank you very very much!
Anyone who paid attention to the event on Facebook, or was at the concert,
should know of the highest-bid offer, which is nothing less than a Jolana guitar. The isntrument caem from Gábor Veres’s (Watch My Dying) collection, on witch one of Hungarys most talented tattoo artist Róbert Borbás. This guitar is on licit now, which full income goes to Botond as well.

What Gabor said about the instrument:
„ It is important to know that the guitar came in by the name Jolana Blastbeat, offcorce it a Jolana Viktom aprox a 30 year old battlemachine!
The original idea was to repair it, but now it is now working as an instrument, but now with the painting of Robi, it can be a really good decoration of any donors household. It can be a grind core fanatic, a veteran guitar lover, or I can help: Rock-Clubs, editors office, Studios, Tattoo saloons

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1411731069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum