RockStation

Cickót növesztett, perel Tim Lambesis

2016. szeptember 23. - theshattered

As-I-Lay-Dying.jpgTudjuk, hogy a börtönlét nem fenékig tejfel, hiszen ahogy a filmekben is látjuk, ha nem vigyázol, könnyen lehetsz a nehézfiúk kiscicája, főleg, ha valami olyasmi miatt kerülsz be, amit még a bentlakók is lenéznek. Valami ilyen szorult helyzetben lehet az egykori As I Lay Dying énekes Tim Lambesis is, aki bérgyilkost szerződtetett a felesége meggyilkolására. Az, hogy lecsapott-e rá valamelyik rosszfiú, nem tudjuk, de az biztos, hogy egy orvosi hiba miatt kelendőbb lehet majd a gorillák között.

Történt ugyanis, hogy Timnek a börtön egészségügyi felelőse két hónapig nem írta fel a megfelelő gyógyszert, így az énekes az internet bugyraiban csak "manboob"-nak nevezett férfi cickókat növesztett. Az előreláthatólag 2020-ban szabaduló Lambesis az anasztrozol tartamú gyógyszert az anabolikus szteroidok mellékhatásainak elnyomására szedte már a bekasztnizása előtt is. Az eset maga egyébként még 2014-ben történt, akkor május 16-án nyújtotta be az igényét a gyógyszerre, melyet megtagadtak tőle, egészen július 17-ig kellett várnia, hogy hozzájusson az anyaghoz. Eközben állítása szerint szemmel láthatóan megnövekedtek a mellei, mely miatt egy 35,5 millió dolláros keresetet adott be az egészségügyi személyzettel szemben. Az orvosi gondatlanság következményei miatt induló per első tárgyalása 2017. augusztus 8-ra lett kitűzve. Nem kapkodják el, ezt már csak mi tesszük hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3011737715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum