RockStation

Szívesen szerepelnél az új Metallica klipben?

2016. október 07. - theshattered

metallica2016.jpegAz USA-ban tartózkodsz és épp ráérsz jövő hét kedd-szerdán? Na, máris találtunk neked egy jó kis programot! Ugyanis a Metallica ezen a két napon tervezi leforgatni a november 18-án megjelenő új nagylemezének, a Hardwired... To Self-Destructnak a harmadik kisfilmjét, mégpedig a Murder One című dalra.

A három szakaszból álló, Bay Areaban forgatandó felvételeken a kiválasztott(ak)nak nincs más dolga, mint részt venni egy "lazán koreografált verekedésben" és éltetni a Metallicát előadás közben. Egyszerűen hangzik, nemde? A feltételekről és a jelentkezés módjáról ITT olvashattok bővebben.

James Hetfield nem olyan régen elárulta, hogy a Murder One-t nem más inspirálta, mint a tavaly év végén elhunyt Motörhead énekes, Lemmy: "A Motörhead nagyon sokat tett a Metallicáért, hogy az legyen, ami. De csakis Lemmy, mint egyfajta apafigura segített nekünk nagyon sokat. Nem félt semmitől. Egy igazi személyiség volt. Önmagát adta. Egészen az utolsó lélegzetvételéig. Nem számít, hogy ki is vagy, nem valószínű, hogy nem volt hatással rád."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1111776631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum