RockStation

Hivatalos: Készül az új System Of A Down album!

2016. november 10. - theshattered

System Of A Down 2014.jpg

Egy tegnap készített interjúban a System Of A Down dobosa, John Dolmayan elárulta, hogy bizony valóban új anyagon dolgozik az örmény-amcsi négyes. A jövőre a Nova Rockra is ellátogató SOAD legutóbbi album(páros)a még 2005-ben jelent meg Mezmerize/Hypnotize néven, így már ideje is, hogy valami frissel álljanak elő.

"Az elmúlt hat hónapban egy új albumon dolgoztunk és van vagy 15 nóta, ami szerintem érdemes arra, hogy lemezre kerüljön... Azt azonban nem tudjuk, hogy mi a helyzet a lemez kiadásával, ezzel kapcsolatban még mindig nincsenek 100 %-os tervek. Azt szeretném, ha mindenki együtt lenne és jó érzéssel haladnánk a dolgokkal, erre törekszünk most mindannyian. Hatalmas mértékű nyomás van rajtunk, mivel már 11, a megjelenésig 12 év fog eltelni az előző albumok óta. Jobban játszunk, mint korábban bármikor, ráadásul új dolgokat is kipróbáltunk. Nem is akarunk egy második Toxicityt csinálni, csak azért, mert az volt az eddigi legjobb lemezünk. Ennek egy teljesen új generációnyi SOAD fanhoz kell majd szólnia, így mindenki láthatja majd, hogy nem csak meresztettük a hátsónkat."

Szóval bízzunk a legjobbakban és várjuk azt a jövőre érkező korongot. Várós? Várós! Addig pedig álljon itt egy 2005-ös klasszikus, hogy kicsit öregnek érezzük magunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1511945921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum