RockStation

Friss hírek Mike IX Williams állapotáról

2016. december 01. - theshattered

EHG-PHOTO-BY-DEAN-KARR.jpgNem olyan régen már beszámoltunk az Eyehategod énekes Mike IX Williams változó, de főleg romló egészségügyi állapotáról. A dalnok már egy ideje a zenekarával sem tud fellépni, eleinte (két koncert erejéig) Phil Anselmo, majd a Lamb Of Godos jóbarátjuk, Randy Blythe ugrott be kisegíteni a bandát. A közadakozás sikeressége mellett, mely Williams kórházi kezelését fedezi, Mike állapota továbbra sem rózsás, de a a párjának, Michelle Maher-Williamsnek lent olvasható leveléből kiindulva már látni a fényt az alagút végén!

"Sziasztok! Csak informálni szeretnélek titeket Michael állapotáról. Néhány hete megtalálták a belsó vérzés okát, ami egy vérző fekély és a gyenge véralvadása kombinációjájának volt köszönhető. Átesett egy endoszkópos vizsgálaton, melynek folyamán 3 kapoccsal összefogták a fekélyt, hogy megakadályozzák a további vérzést. Szóltak nekünk, hogy ez egy nagyon érzékeny területen van, amely bármikor újra vérezni kezdhet.

És természetesen el is kezdett. Többször is. Végül aztán bementek és leégették a fekélyt, annak reményében, hogy így talán befejezi a vérzést. Ezzel párhuzamosan dolgoztak a véralvadásán is, gyógyszerek segítségével. Ezalatt Mike szívkárosodásra irányuló stressz tesztjei pozitív eredménnyel jöttek vissza. A májleállása a szívére is kifejtette a hatását, emiatt egy újabb műtét várt rá.

Vérhígítót kellett volna szednie, aminek nagy volt az esélye, hogy az alacsony véralvadásával kombinálva elvérezhet a műtőasztalon. Viszont ha nem vállalja a beavatkozást, leveszik a transzplantációs listáról. Nem volt más választása, meg kellett csinálnia.

Szerencsére nem volt semmi komplikáció, Michael végigcsinálta. Továbbra is vérhígítókat kell szednie, egészen december 8-ig. Ha már egyszer kiürül a szervezete, végre eljön a transzplantáció ideje!

Nagyon köszönjük, hogy segítettetek neki, hogy eddig eljuthasson. Bele sem akarok gondolni, mi történhetett volna enélkül. Az összeg fedezte az eddig elmaradt kórházi csekkeit, de sajnos többre van szükségünk, hogy magát a beavatkozást , valamint a kórházi ellátást és bennmaradás költségeit ki tudjuk fizetni. Kérlek titeket, hogy osszátok és terjesszétek ezeket a pozitív gondolatokat.

Sok szeretettel és köszönettel:
Michelle Maher-Williams"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr212014106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum