RockStation

10 jövőre megjelenő rock/metal album, amit már nagyon várunk

2016. december 29. - theshattered

new-release-report.JPG

2016 sem volt éppen gyenge év a rock és metalzene világában, de ahogy elnézzük, 2017-ben sem fogunk egyáltalán unatkozni. Olyan nagyoktól várható friss termés, mint a Tool (?), a Mastodon, a System Of A Down, vagy Marilyn Manson és még hol a lista vége! Ezekből a lemezekből szedtünk össze párat, lássuk, milyen várhatóan erős anyagok jönnek ki a jövő évben! Ki kell emelni, hogy ez javarészt csak a mainstream vonulat, a jéghegy csúcsa...

Tool

tool2016.png
Erre talán nem kell mondanunk semmit. A már tíz éve várt nagylemezről legalább már elkezdtek kiszivárogni vélt/valós részletek, volt már szó lemezcímről, dallistáról, mindenről, reméljük, hamarosan már ténylegesen is kezünkbe vehetjük a termést. A minőség garantált.

Mastodon

Mastodon2014.jpg
A várhatóan kétlemezes új Mastodon album már a keverési fázisban van, így az év első felében már jó eséllyel meg is szerezhetjük a 2014-es Once More 'Round The Sun utódját.
 
Rammstein

rammstein_2012.jpg
A piromán németek idén már élőben is játszottak egy új dalt is, néha-néha jönnek képek is a demózásról/stúdiózásról, úgyhogy várjuk szeretettel a következő nagylemezt.

Stone Sour

stone_sour_2015_1.jpg
A Jim Root-talan Stone Sour első nagylemezére készül. Az elmúlt években elcsepegtetett három feldolgozás EP-vel nem tudtunk mit kezdeni, így reméljük a nagylemez hozni fogja a szokásos szintet.

System of a Down

soad2015.jpg
Az örmény/amerikaiak legutóbbi nagylemezpárosa, a Mezmerize/Hypnotize már innen nézve is 11 éve jelent meg, így már mondhatni, pont ideje van egy újabb dalcsokornak. A dalírás már elkezdődött, 2017-ben hallhatjuk is, mit hoztak össze SOAD-ék a boszorkánykonyhájukban, hiszen bejelentették egy új lemez érkezését.

Alice in Chains


Alice-in-Chains.jpg
A seattlei vonal sem áll le, ha minden igaz, William DuVallék is új koronggal fognak jelentkezni 2017-ben. Legalább ők egy olyan zenekar, akik nem a múltból akarnak megélni, szóval... Várjuk szeretettel!

Linkin Park

Linkin Park 2014.png
A Volt Fesztiválra érkező amerikaiak egyelőre cím nélküli nagylemeze is úton van már, így jó eséllyel már a nyári szezonban is fel fog csendülni róla ez-az. Ha olyan lesz, mint az előző The Hunting Party, akkor egy szavunk nem lehet.

Nine Inch Nails

nin_2016.jpg
A nemrég meglepetés EP-vel jelentkező Trent Reznor & Co. hamarosan a nagylemezt is ki fogja pakolni a polcokra, a kérdés már csak az, hogy mikor és milyen formátumban.

Sepultura - Machine Messiah

sepultura.jpg
A januárban megjelenő Machine Messiah valószínűleg a gyűjtemény legkorábban érkező szelete, így nem is csoda, hogy már két dal is ismertté vált róla. Egyelőre úgy néz ki, hogy derék kis lemez lesz.

Papa Roach

paparoach01.jpg
A zenekari zeniten és a rémes kísérletezéseken túl akár még jó dolgokat is rejthet majd a friss Papa Roach korong, de azért várjuk meg azt a megjelenést.

Marilyn Manson - Say10

marilyn_manson_video.png
A nyáron a Budapest Parkba ellátogató egykori Antikrisztus Valentin napon boltokba kerülő friss CD-je még egyelőre nem sok dolgot árult el magáról. Nyilván nem kell egy újabb Antichrist Superstart várni, de azért reméljük, nem kell megint koppannunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7712079599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2016.12.29. 22:39:45

Akiket ezek közül nagyon vagy kevésbé nagyon várok: Rammstein, SOAD, Alice in Chains, NIN, Sepultura.

bartkozoltan 2016.12.30. 18:37:04

SOAD és Tool amit nagyon várok, de a többiek sem állnak távol tőlem.

Dzsontra Volta 2016.12.31. 20:00:56

A system album nagyon várós, a NIN szintén. Remélem a Rammstein is hozni fogja a formáját, hetente párszor, amikor öltöny-nyakkendőben feszengek a belvárosi dugóban egy nem túl férfias színű divatosnak látszó kisautóban, olyankor mindig jól esik Lindemannal együtt, artikulátlanul ordítani a klasszikus nótákat :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum