RockStation

Nézd meg Lemmy-t a Download Fesztiválon!

A Ticketmasternél nem olvasnak híreket

2016. január 03. - sunthatneversets

lemmy_ticket.jpg

A Ticketmasternél sem olvasnak híreket az egyszer biztos, vagy csak simán annyi történt, hogy még Karácsony előtt megírták az újévi hírlevelet, aztán a nagy bejglizés közben nem volt kedvük javítani. Történt ugyanis, hogy a cég újévi hírlevelében azt írja, hogy ki ne hagyjuk az ezévi Download Fesztivált, melyen láthatjuk Lemmy-t, Ozzy-t, Dave Mustaine-t és még Bruce Dickinson-t is. Ezzel ugye csak az a probléma, hogy Lemmy a Motörhead és az egész rockzene ikonikus alakja december 28-án meghalt. Ezek után természetesen a Motörhead-rajongók kiakadtak, mint a kakukkosóra, a cég szóvivője meg nem győzött elnézést kérni a hibásan kiküldött e-mailért. 

Ezt várhatja az egyszeri rocker 2016-ban

waitingfor2016.jpg

Új év kezdődött, és mint minden zenei műfajban a rockzenében is lesz mit várni 2016-ban. Hogy aztán ezekből mi valósul meg az nagy kérdés, hiszen az alábbiak egy részét már 2015-re is dobta a kívánság-gép, aztán nem lett belőlük semmi sem. Talán majd 2016-ban. Szóval alább kiderül, mit várhat a magyar rocker 2016-ban.

Tovább

Ezek minden idők legnagyobb magyar metal albumai

minden_idok_magyar.JPG
Aranyos Imre a Hangsúly Zenei Díj ötletgazdája még 2014 novemberében indított egy egy éven át tartó közvélemény kutatást, ami arról szólt, hogy a hazai rock/metal színtéren tevékenykedő zenészek, újságírók, bloggerek, hangmérnökök, grafikusok, szervezők menedzserek szerint a magyar metal zene elmúlt 30-35 évnyi történetéből (attól függően, hogy az első magyar metalzenekarok megalakulásától, vagy az 1986-os "Totális metal" című Pokolgép-album megjelenésétől számítjuk-e) mely albumok, zenekarok voltak a legnagyobb hatásúak, melyek nevezhetők klasszikusnak.

Tovább

Itt az utolsó Apey-s (Ki)Oktató videó

Apey live3.jpg

Reméljük, hogy már mindenki bekajált a lencséből, evett malackát is, hogy szerencséje legyen, elmúlt a másnapossága, és teljes erőbedobással készül az új esztendőre, ami előttünk áll. Így az év kezdetén elhoztuk nektek a legújabb bőrünket, ami ellenben az utolsó Apey (Ki)Oktatós videósorozatából. Hallgassátok, tanuljátok, nézztek, hiszen a hajtás után itt a Leprechaun Skin videója.

Tovább

2015 legjobb magyar rock-lemezei

2015_top_hun.jpg

Ha már elfogyott a bejgli és a fejünk is kezd helyreállni a bulizás fáradalmaitól, jöjjön egy könnyed írás, egy újabb évértékelés, melyben kimondottan a 2015-ös hazai termésre fogunk koncentrálni. Mindennek mondható a 2015-ös év, csak éppen gyengének nem. Sem underground, sem mainstream szinten nem érhette szó a ház elejét, ezért nem is 10, hanem kapásból 15 album került a legjobbak közé. A lista egyrészt a szerkesztőségi szavazatok alapján állt össze, de szubjektív elemeket is bőven tartalmaz! Természetesen a kommentek között szabadon lehet véleményt nyilvánítani, sőt kimondottan kíváncsiak vagyunk, kinek mi volt a kedvenc hazai lemeze az elmúlt évben.

Tovább

Te és a Motörhead - Várjuk a történeteiteket!

motorhead_sztorik_header_png.png

Mielőtt tovább nyögnénk annak fájdalmát, hogy a Rock'n'Roll egyik halandó istensége most már a fenti flipperbe löki a pennyt... És mielőtt addig hajtogatjuk egymásnak, micsoda veszteség ez, mire már önkéntelenül utálni kezdjük a Lemmy nevet... Azért álljunk meg egy szóra.

Vagy inkább egy teljes beszélgetésre!

Tovább

Mötley Crüe - Vissza 1986-ba!

motley_crue_old.jpg

Valószínűleg pár órája érhetett véget a Mötley Crüe utolsó koncertje a  Los Angeles-i Staples Centerben. Mint tegnap írtuk a banda az egészet rögzítette és egy koncertfilm formájában idén valamikor ki is adja. Ennek okán a Louder Noise tegnap feltöltötte a legnagyobb videómegosztóra a csapatról szóló 1986-os Mötley Crüe: Uncensored című dokumentumfilmet, melyet Wayne Isham rendezett. Alább pedig meg is nézhetitek.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum