RockStation

Idén is hasít majd a Dynamo Metal Fest

2017. január 11. - magnetic star

flyer_dynamo_metal_fest.jpg

A tavalyi Dynamo Metal Fest rendesen odavágott. Aki ott volt, az megerősítheti ezt, mi pedig be is számoltunk róla. Nos, a 2015-ben újjáélesztett hagyomány idén is folytatódik a hollandiai Eindhovenben július 15-én (szombat), változatlan helyszínen (IJssportcentrum).

Az eddig bejelentett fellépők névsora még nem teljes, de máris sokat ígér, és bőven megéri a 20 (!) eurós jegyárat: Testament, Exodus, Entombed A.D., Prong, Toxic, Vuur. A felsoroltak többsége nem szorul bemutatásra, annál is inkább, mivel az elmúlt évben megfordultak nálunk. Utóbbi kettő közül a Toxic a 80-as évek során két minőségi speed-thrash albumot tett le az asztalra, majd hosszabb szünet után a közelmúltban ismét összeálltak, és új lemezre is van kilátás. A Vuur (holland nyelven: tűz) pedig Anneke van Giersbergen új zenekara – az énekesnő a jövőben ennek keretein belül bontakoztatja ki a súlyosabb, metalosabb ötleteit –, amelynek első fesztivál-szereplése éppen a Dynamo-n lesz esedékes.

A fesztiválon a negyven év feletti korosztály képviselteti magát különösen nagy számban, de a fiatalabb generáció is jelen van! Figyeld az eindhoveni repülőjáratokat, melyekkel Budapestről csak két óra az út.

Az újabb fellépőkről folyamatosan tájékozódhat, aki csatlakozik a magyar DYNAMO Facebook csoporthoz. Itt minden kérdésedre segítséget (utazás, jegy, fesztivál-„házirend” stb.) és választ megadnak a csoportot vezető old school magyar DYNAMO-s arcok!

Egy kis ízelítő a hangulatból:

1986 óta Európa legrégebbi "underground" fesztiváljáról van szó, vagyis a minőség és a név kötelez!

http://dynamometalfest.nl
https://www.facebook.com/dynamometalfest

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6312115475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum