RockStation

Now-here - Itt egy új Godgiven-videó Chino főszereplésével

2017. február 07. - sunthatneversets

godgiven_2017.jpg

Lakatos "Chino" Attilát talán senkinek nem kell bemutatni. Ő a "mindenhol ottlévő", a kétlábon járó zenei lexikon. Egyesek szerint híresebb, mint a legtöbb zenekar, akiknek a koncertjén megfordul (három éve még mi is INTERJÚZTUNK VELE). Az viszont biztos, hogy nincs olyan jelentősebb zenei esemény, ahol ő ne lenne jelen! Nem egyszer előfordult, hogy a szokásos, egész éjszakás koncertjárása végén beesett egy Godgiven koncertre.

godgiven_now_here_official_music_video_hu_mp4_00_00_18_01_still001.jpg

Egy ilyen estén jött az ötlet, hogy statuáljunk vele példát: emeld fel végre a segged, menj az élmények után! Később pedig megszületett a Now-here című dal, ami szövegileg ugyanezt a témát dolgozza fel, úgyhogy ezzel a kisfilmmel még csak jobban aláhúzzuk a fő mondanivalóját: Hozd ki minden pillanatból a legjobbat! A klip jeleneteit a Godgiven tagjai forgatták, a vágás pedig a Proving Ground Pictures-ös Firka keze munkája. 

Godgiven Facebook 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr712189914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum