RockStation

Újra Tom Allommal dolgozik a Judas Priest!

2017. március 15. - theshattered

judas_priest_2015_2.jpg

Már a stúdiós fázisban van a 2014-es Judas Priest nagylemez utódja, melynek a producere nem más lesz, mint Tom Allom, aki szárnysegédként Andy Sneapet és Mike Exetert is maga mellé vette. A várhatóan jövőre megjelenő albummal kapcsolatban már annyit tudunk, hogy "az elejétől a végéig izgalmas" lesz, legalábbis ha hihetünk a zenekar tagjainak. Márpedig miért ne tennénk?


Tom Allom mellesleg amellett, hogy az első két Black Sabbath lemeznél is bábáskodott, nagy szerepe volt a Judas Priest 1979 és 1988 között megjelent lemezeinek sikerében, ráadásul a 2009-es A Touch Of Evil: Live is az ő keze munkáját dicséri.

Andy Sneap inkább a keményebb vonalt kedvelőinek lehet ismerős, hiszen dolgozott már többek között az Arch Enemyvel, a Killswitch Engage-el, az Amon Amarthal, az Exodussal és a Testamenttel is, míg Mike Exeternek ez lesz zsinórban a második Priest korongja. Már ezek alapján is elég ígéretesnek tűnik a lemez, reméljük, nem is kell majd csalódni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1912338889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum