RockStation

Hétköznapi hangoskodás

Don Gatto, Dirty Dawn, Pass On Hope, Crippled Fingers, Beneath The Horror és How To Fall Asleep koncertek a Dürerben

2017. április 05. - sunthatneversets

durer_feszt_hirdetes.jpg
Azért jó pestinek lenni, mert az ember hétköznap is el tud menni mindenféle rockkoncertekre a Dürer Kertbe, hogy aztán másnap gyufával kelljen kitámasztania a szemhéját a munkahelyén.

Április 11-én kedden a Dirty Dawn nyitja az estet egy kis baranyai bicskáspunkkal, aztán jön cseh Crippled Fingers, akik jófajta rumcájsz hardcore-ral örvendeztetik meg a publikumot. Az i-re a pontot a mexikói avokádócsempészekből alakult Beneath The Horror beatdown-különítmény teszi majd fel.

Másnap - április 12-ről beszélünk ugye - a győri Pass On Hope kezd. Masszív groove-ok, waldmanni szigor. A How To Fall Asleep unatkozó svájci óragyárosok metálzenekara, nem mellékesen pedig ott dobol a Halász Peti, aki Magyarország legkeményebb virágkötője volt - egészen addig, amíg nem disszidált egy helvét nő miatt. A HangSúly zenei díjon "Az év koncertzenekara" kategória nyertes Don Gatto lesz az est harmadik fellépője, akik előreláthatólag nem nyugdíjasban adják majd elő a két és fél perces háromhangosokat. Tánc, muzsika, Dürer Kert - tartson velünk Ön is! Facebook események ITT és ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8012402339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum