RockStation

32 év után jön az új Possessed album!

2017. május 14. - theshattered

possessed-new-album.jpgA death metal veterán Possessed nem kapkodta el az új lemezét. Igaz, hogy a banda hol létezett, hol nem, de a 2007-es újjáalakulás óta azért csak elcseppenthettek volna valami friss témát Jeff Becerráék. Na, de lassan megszűnik a hallgatás, ugyanis a csapat 1986 után először, jövőre új dalcsokorral fog előállni, mégpedig a Nuclear Blast gondozásában! Ráadásul augusztus 7-én hozzánk is ellátogatnak, reméljük, már kapunk némi ízelítőt.

"A Possessed büszkén jelenti be, hogy csatlakozott a Nuclear Blast családhoz. Jelenleg keményen dolgozunk az új anyagon, ami egy nagylemez lesz a Nuclear Blast kezei alatt. Szeretném külön megköszönni mindenkinek a Nuclear Blastnél, valamint az összes támogatónknak. Nagyon régen nem történt ilyen velünk, szóval igzalmas idők jönnek."

A Possessedben Becerran kívül már egy alapítótag sincs (2007-ben sem volt már), jelenleg Daniel Gonzalez (Gruesome), Claudeous Creamer (From Hell), Emilio Marquez (Asesino, ex-Brujeria), és Robert Cardenas (Coffin Texts, Malice) muzsikálnak a frontember mellett.

A koncert Facebook eseményét ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6212503611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum