RockStation

Itt a Five Finger Death Punch hivatalos közleménye a tegnapelőtti balhéról

2017. június 14. - theshattered

fivefingerdeathpunchband2015promo_638.jpgManapság amikor nem a Ghost van a reflektorfényben (és még Corey Taylor sem szól hozzá semmihez), akkor tuti, hogy a Five Finger Death Punchcsal történik valami. A rockzenébe is kellenek a "celebek", na. Most az utóbbi került újra a képbe, ahogy tegnap is olvashattátok, Ivan Moody énekes megint megmakacsolta magát (már meg sem lepődünk), ami haza is vágta a csapat tilburgi buliját. Ahogy sejthető volt, most megérkezett a jópofizó magyarázkodás, ami a következő:

"Akik a kezdetek óta követik a 5FDP-ot, tudhatják, hogy a veszély és a kiszámíthatatlanság mindig is a zenénk és a koncertjeink része volt. Ez a rock 'n' roll. Amikor évente 150 koncertet kell adnod, elkerülhetetlen néhány kisiklás, de a vonat attól mozgásban marad. Az előző este Tilburgban történt esemény erre volt egy példa, de ahogy mondani szokás, nem vagy igazi autóversenyző, ha nem törsz össze egy-két autót.

Már alig várjuk, hogy egy lenyűgöző koncertet adjunk a Nova Rockon, továbbá az éppen bejelentett téli turnénkon végig Európán. Találkozunk a versenypályán... sisakot hozzatok!"

Ez ugye mind szép és jó, de ezt nehezen fogják beadagolni a bukott koncertért vastag pénzeket kiadott közönségnek, akik elvárnák, hogy ugyanazt a bulit kapják, mint mindenki más. Mint tudjuk, nem ők az egyetlen zenekar ennyi bulival, mindenhol vannak súrlódások, de a jó showman meg tudja oldani, hogy ezt ne lehessen látni. Ez van.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8612591407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum