RockStation

Passengers of Time - Új videó a The Trusted One-tól

2017. július 24. - sunthatneversets

3333.jpg

Passengers of Time címmel, egy új klippel jelentkezett a 2014 végén alakult budapesti The Trusted One, egy modern metal/post-hardcore ötös.

A Passengers of Time a soron következő EP kislemez részese, amely további 4 dalt fog még tartalmazni. „Tulajdonképpen kész vagyunk a felvételekkel és a keveréssel hála Siminek, a No Silence Studio-ból. Egyedül az albumborító és a köré épített image várat még magára. Véleményünk szerint az új EP kislemez sokkal progresszívabb, töredezettebb ritmikájú, jobban megkomponáltabb lett elődjéhez képest. Még közelebb kerültünk a saját stílusunkhoz, valahol érettebbnek is érezzük az új anyagot unblock. Persze, mondhatnánk a jó öreg klisét is: a zúzósabb témák még zúzósabbak, a meleg témák még melegebbek. (haha)”

"Egy közeli barátunk, Mentes Mátyás, a Sunbabiez basszerosa (ahol Bence szintén dobol) rendezte és vette fel nekünk a klipet tökéletesen eleget téve az elképzeléseinknek. A kezdetekben még sokat hezitáltunk, hogy hogyan is kéne egy olyan videót összedobni, amely képes lenne megfelelően demonstrálni az időutazást."

Témájában tekintve annyit árultak el a srácok az új anyagról, hogy egy sci-fi elbeszélés, és minden dal egy külön történet, a létezés és a spirituális kérdéseket szintén feszegetve.


www.facebook.com/thetrustedoneofficial
https://www.instagram.com/the.trusted.one/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1312683775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum