RockStation

...szóval szeptemberben jön az új Mastodon EP!

2017. augusztus 28. - theshattered

mast2017.jpgTavasszal még dupla Mastodon CD-ről volt szó. Kijött az Emperor Of Sand, ami szimpla lett, így nem lehetett tudni, hogy mi lett Brent Hinds szólóanyagával, ami Cold Dark Place címen lett volna a csomag része. Aztán nemrég felröppent a hír, hogy szeptember 22-én jön az új album. A dátum és a cím valós, viszont csak egy négyszámos EP-re készülhet a nagyérdemű. A részletek a következők:

"Túl sok lemeznyi dalom van, ami csak hánykolódik. Néhányukat már évek óta érlelem, úgy voltam velük, hogy 'Nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán szeretem-e őket'. Aztán hirtelen egy barátom meg akarta hallgatni őket, én is belehallgattam, aztán jött a kérdés: 'Ezeket én írtam? Lenyűgözőek! Ki kellene adnom őket.' Szóval kiadunk egy lemezt, amit teljesen én írtam, az lesz a címe, hogy Cold Dark Place, ami igazából rólam szól. Én magam vagyok a hideg, sötét hely." - mondta a hobo kinézetű gitáros az anyagról, melynek a borítója és a dallistája a következő:

mastodon-cold-dark-place.jpg

1. North Side Star
2. Blue Walsh
3. Toe to Toes
4. Cold Dark Place

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7012786008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum