RockStation

Láncról szabadult fémdémonok - Ha a Savage Master újratámad

2017. szeptember 03. - csubeszshuriken

sm2.JPGVan a nosztalgiának az a szintje, ami valahogy tudattalanul, de mégis magában hordozza az öniróniát. Ezért pedig mocsok bájos. Attól lesz a legjobb, hogy nem is akarják jobban csinálni. Csak nyomatják és kész. Meg persze képmutatóak se legyünk. Akik most negyven körül járnak és még magasszárú pumában ízlelgették a fémet, egy poszterképet biztos őriztek a szívük csücskében, merevebb és elernyedő pillanatokhoz egyaránt. Még, ha ma már meg is mosolyogják Doro kisasszony nevét. Aki a Warlock élén tagadhatatlanul a legnagyobbak között volt. S bár a nyolcvanas évek már messze vannak, új hősök még születnek bőrben ma is.

Mint például Stacey Peak. A sátáni heavy metal banda énekesnője, aki a pokol legmélyebb bugyrából sikít fel Savage Master nevű zenekarának mikrofonjánál. Megfáradó csemegepultos kontúrjainak díszítőelemeiként nem fukarkodva sem bőrrel, sem fémmel. Az öklének bütykein meredő szegecsei büszke őrzői még a legendás hagyományoknak. Amik a világ ezen felén, kényes természetű lengyel Unitra magnókból rágták magukat a kőrockerek kőagyába. Egykor. A múlt azonban halhatatlan. A Cirith Ungol, a Bitch és a Mercyful Fate feltétlen hívei pedig két nagylemez után, most kislemezt dobnak ki Creature Of The Flames címmel. Négy új dallal és egy feldolgozással. Természetesen pénteken és tizenharmadikán, méghozzá októberben. Az aranykor ördögi diadalának öröklakásául. Mert ahogy Kalapács is megmondta:"De jegyezd meg jól, míg a Föld kerek..." Mi pedig a banda zsír új dala mellé bedobtunk egy koncertvideót is, hogy tudjátok, hogy hányas a kabát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8012798538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum