RockStation

Trónok Harca élő koncert jövő májusban Budapesten!

2017. szeptember 27. - sunthatneversets

got_live.jpg

Az óriási sikerű Trónok Harca élő koncertélmény, Ramin Djawadi közreműködésével elhozza Westeros világát az európai arénákba is 2018 májusában. Ezenkívül az óriási keresletre való tekintettel egy második észak-amerikai turnét is a koncertkörúthoz kapcsoltak 2018 őszén, megadva az amerikai rajongóknak a lehetőséget, hogy megnézhessék a zeneszerző, Ramin Djawadi vezette zenekar és kórus előadását a legendás, Emmy-díj nyertes HBO sorozat mind a hét évadának zenéjéből. A Game of Thrones Live Concert Experience új előadásai már a 7. évad zenéjét is tartalmazni fogják, csakúgy, mint a vadonatúj színpadképet, melyet lenyűgöző vizuális- és a legújabb videótechnika egészít majd ki.

“A Trónok Harca élő koncertélményt eljuttatni a közönséghez egy álom valóra válása volt év elején, amely egy három évvel ezelőtti ötletből jött létre” - nyilatkozta Djawadi. “A produkció mérete és látványa a Westeros világát valóban magával ragadó módon kelti életre, és boldog vagyok, hogy ezt az élményt lehetőségünk van nem csupán az észak-amerikai rajongókkal megosztani, hanem most először átkelni az óceánon, és végre Európába is elvinni a showt."

A Trónok Harca® élő koncertek Ramin Djawadi közreműködésével 2017 februárjában voltak láthatók Észak-Amerikában, három évvel azután, hogy az ötlet Djawadi fejéből kipattant. Az előadást a rajongók és a kritikusok egyaránt dicsőítették, mint kihagyhatatlan látványosságot a sorozat rajongói számára. A Guardian a showt "Westeros káprázatos életrekeltésének", a Mashable "epikus zenei utazásnak" nevezte, míg a New York Times "szimfónikus látványosságként" dicsérte.

Amennyire a Trónok Harca cselszövései és világa eseményekben gazdag, a sorozat népszerű zenéje ugyanígy együtt élt a rajongókkal a kezdetektől fogva, mivel a gondosan felépített dalok a karakterek közötti legfontosabb pillanatok érzelmi súlyát hangsúlyozták, elképesztő mélységet kölcsönöztek a csatajeleneteknek, és életre keltették George R.R. Martin könyveit. Ramin irgalmatlanul népszerű főcímzenéje önmagában is azonnal a popkultúra részévé vált.

"Az év eleji turné hihetetlen fogadtatását alapul véve a Trónok Harca rajongók éppúgy élvezni fogják a koncert új verzióját Európában, ahogy a visszatérését Észak-Amerikába" - mondta Jeff Peters, az HBO licenc és kereskedelmi alelnöke. "A Trónok Harca rajongói megtalálhatók a világ minden szegletében, ezért izgatottan várjuk, hogy egy szélesebb, nemzetközi közönség is megtapasztalhassa Ramin rendkívüli tehetségét."

A turné, amelyet a Live Nation szervez az HBO Global Licensing-gel együttműködve, továbbra is innovatív zenei- és videotechnikát alkalmaz, amely életre kelti Westeros és Essos különböző részeit, valamint újabb felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos új turnéra hoztak létre. A koncertkörút május 8-án indul Madridban, és összesen 20 várost érint Európában május és június folyamán. Az észak-amerikai kör szeptember 5-én kezdődik Vancouverben, és október 14-én zárul Torontoban.

got_artwork_hun.jpg

A jegyértékesítés minden helyszínen szeptember 29-én, azaz most pénteken kezdődik 10 órakor. Az exkluzív HBO elővásárlási lehetőség már most is él, és egészen péntek reggel 9 óráig elérhető. A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalán keresztül vásárolhatók. Kizárólag ülőjegyek kaphatók a Trónok Harca 2018. május 18-i élő koncertjére a Budapest Arénába. A normál jegyek mellett 3 különböző VIP csomag szintén elérhető a rajongók számára.

Ramin Djawadi előző munkái közé tartozik a Grammy-jelölt Vasember filmzene 2008-ból, valamint a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft. A Trónok Harca mellett, Ramin szintén Emmy-díjra® jelölt volt olyan televizíós munkáiért, mint az HBO-n futó Westworld, vagy a Jövő emlékei, illetve a Szökés. Ramin legújabb projektjei közül pedig kiemelkedik az októberben bemutatásra kerülő Hegyek között mozifilm zenéje.

George R.R. Martin eladási listavezető fantasy könyvsorozatán alapuló Trónok Harca a Westeros kontinensén élő nemesség és árulásaik története, ahol a nyarak és a telek évekig tarthatnak, és csak a hatalom vágya örök. Az Emmy- és Golden Globe nyertes sorozat az egész világon megragadta a rajongók fantáziáját, és az egyik legnépszerűbb televizíós sorozattá vált.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8912899862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum