RockStation

Chuck Billy videoüzenete a budapesti teltházas Testament koncert közönségének

2017. október 28. - sunthatneversets

testament2015a_stephanie-cabral.jpg

"Ez a hármas le fog tarolni mindent" - nyilatkozta a Testament főnök, Chuck Billy korábban az extra ütős thrash turné bejelentése kapcsán. Három, műfajában külön-külön is kultikus zenekar állt össze egy masszív őszi európai körútra. A Bay Area thrasher óriás Testament legutóbbi lemezének címét viselő, “Brotherhood Of The Snake” turné vendégzenekarai az úgyszintén Bay Area-béli Death Angel, valamint a Jeff Waters vezette kanadai Annihilator.

Többek között a budapesti állomásra is hamar elkelt az összes belépőjegy, így a BARBA NEGRA november 18-án megtelik majd a fémszívű testvérekkel. Hozzájuk intézett video üzenetet most Chuck Billy, amit az alábbi linken értek el. További infók a koncertről ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8013111190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum