RockStation

Bored to see you - Debütált a Tiansen új dala!

2017. december 19. - sunthatneversets

photo_2017_09_22_17_22_55.jpg

Megjelent a Tiansen második dala a Bored to see you egy megspékelt dalszöveges videó kíséretében. Az első klipes daluk, a Rewind után úgy döntöttek, hogy egy szöveges klipet készítenek a következő számukhoz, de belecsempésznek egy kis csavart. Így sok gondolkodás után arra jutottak, hogy kockáztatnak és megmásznak egy hegyet, aminek a csúcsán forgatnak.

A zenekar énekesnője, Radó Éden így számolt be a forgatás napjáról: "Hajnalban keltünk, hogy elcsípjük a reggeli "arany órákat" de ahogy kivilágosodott csak a nagy kék ég tárult elénk. Annyira siettünk, hogy egy pár felvételre elkapjuk a napfelkeltét, hogy ezt észre sem vettük. Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy leforgatjuk a klipet ilyen körülmények között is, hamár így kellett történnie."

A klipet Zsoldos Dávid készítette a Tri-Angle csapatából, a keverés pedig a Stray Heart Records és a No Silence Sound Studio érdeme. A zenekar legközelebb január 12-én koncertezik a Dürer Kertben, a Watch My Dying és a Cadaveres nevével fémjelzett Stagediving fesztiválon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1413509049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum