RockStation

Befejezte az új lemez felvételeit a Shinedown

2018. január 09. - theshattered

shinedown_2015_1.jpgMár túl vannak a felvételi munkákon, így csak a keverés és az egyéb produceri teendők vannak hátra a Shinedown új lemezén, mely előreláthatólag még idén meg fog jelenni. A korongot ezúttal teljes egészében a basszer, Eric Bass vállalta magára, mely ilyen szempontból az első lesz a banda történetében.

Zach Myers gitáros a következőket nyilatkozta az anyagról: "A új album kész van. A MI részünk van kész. De nem mindegyikünké. Eric most keveri az anyagot éppen. Úgy volt, hogy ő lesz a producer és más fogja mixelni, de végül ő csinálja azt is. Szóval Eric még nincs kész, csak mi, a többiek, a felvételekkel. De nagyjából már megvan. Már a dobozban pihen.

Ez számomra a legkeményebb album. De talán mind a négyünk számára. És ezt nem csak úgy mondom. Mindenki ezt mondja, amikor lemezt írnak, de most őszintén mondom, most van a legkeményebb dolgunk azzal, hogy kiválasszuk a lemaradó dalokat."

A 2015-ös Threat To Survival utódja tehát az ígéretek szerint súlyosabb lesz, mint az elődje, úgyhogy reménykedjünk a legjobbakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4913559861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum