RockStation

Connected By Love - Itt van Jack White új dala

2018. január 11. - sunthatneversets

jack_white.jpg

Connected By Love címmel mutatott be egy új dalt Jack White. A dal a vadonatúj, várva várt Boarding House Reach című lemezen kap helyet, amely rövidesen a Third Man/XL Recordings kiadónál lát napvilágot. White nemcsak egy új szerzeményt mutatott be, hisz a digitális kislemez tartalmazza a Respect Commander című szintén új felvételt. Mindkét track elérhető világszerte a digitális zenei szolgáltatásokban. A 7" kislemez változat már most elérhető a Third Man Records-nál, a hét második felében pedig független lemezboltokban is kapható lesz világszerte.

A különlegességek kedvelőinek egy limitált példányszámú, háromszínű 7" kislemez is kapható lesz a Third Man Records nashville-i és detroiti üzleteiben - mindössze egyetlen napig, január 13-án, szombaton. További információk a rajongóknak szánt exkluzív példányokról ITT.

A Connected By Love egy gondolatébresztő vizuális alátámasztást kapott a Los Angelesben és Nashville-ben forgatott klip formájában, Pasqual Gutierrez rendezésében. 

Jack White a Connected By Love producere is egyben, a dalt a New York-i Sear Soundban és a Los Angeles-i Capitol Studiosban, valamint a nashville-i Third Man Studióban rögzítették - ez az első alkalom, hogy White New Yorkban és Los Angelesben dolgozott albumfelvételen.

A dalban White énekel, billentyűn és akusztikus gitáron is játszik, rajta kívül pedig egy sor figyelemreméltó zenész dolgozott a lemezen: Louis Cato dobos (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), Charlotte Kemp Muhl basszusgitáros (The Ghost of a Saber Tooth Tiger), valamint DJ Harrison, Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield), Bobby Allende (David Byrne), továbbá a háttérvokálokat Ann és Regina McCrary biztosítják a nashville-i gospeltrióból (The McCrary Sisters).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3813565567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum