RockStation

Már keverés alatt áll az új Rob Zombie album

2018. június 08. - theshattered

rob_zombie_promofb.pngMár a keverőszobában van a jövő év elejére várható új Rob Zombie album anyaga. Az ígéretek szerint (naná!) az eddigi legjobb RZ anyagot az énekes egyenesen a The Beatles mesterremekéhez, a Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Bandhez hasonlítja, már ami a rajta lévő dalok "jóságát" illeti.

John 5 így foglalta össze a kreatív folyamatot: "Amit Rob csinált most... Amit csináltunk... Nem is tudom, hogy szeretné-e, hogy erről beszéljek, de úgy csináltuk, hogy... Általában én és Rob előállunk valami zenével. Ő azt mondja, hogy 'Tetszik ez a zene, csináljunk belőle valamit! Majd a dalszöveget és a dallamot rá!'.

Most pedig úgy történt, hogy szöveget és dallamot írt teszem azt egy dobütemre, vagy hangokra, aztán a véleményem szerint az eddigi legkapósabb és leginkább maradandó szövegeivel állt elő. Ezek után volt be engem a munkálatokba és utána dolgozunk a zenén, valami kib*szott hihetetlen volt! Nagyon simán ment."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9614031750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum