RockStation

Fociláz - Így fest néhány klasszikus lemezborító a foci VB ízével

2018. június 22. - theshattered

vb.pngTetszik, nem tetszik, ez van: most a csapból is a foci VB folyik, mindenhol erről lehet hallani, minden ekörül forog. Nincs ezzel baj, ha jó a meccs (sajnos az esetek többségében nem), még személy szerint én, aki nem nagyon követi a "mindennapi" focieseményeket is ránézek a meccsekre, max egy idő után otthagyom, ha egy-két berúgott gól után már csak az önelégült passzolgatás megy. De nem ez a lényeg most, hanem egy Dorothy nevű brit Instagram-felhasználó, aki klasszikus lemezborítókat kevert át a jelenleg is tartó világbajnokság témáira, a bejegyzésben megemlítve, miért is azért rakta ezeket úgy össze, ahogy.


A huszonnégy borítóból a cikk írásakor még nem volt kint mind, így érdemes ITT lecsekkolni a felhasználó fiókját a további jóságokért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8614064133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum