RockStation

Jövőre jön az új Megadeth album!

2018. július 01. - theshattered

megadeth_2017_1.jpgTegyük túl magunkat rajta: avokádó. Most pedig, hogy mindenkinek megnyugodott a lelke, beszéljünk a zenéről. Dave Mustaine egy nemrégiben vele készített interjúban elárulta, hogy már készülőben van a 2016-os Dystopia utódja, mely nagy meglepiket, gyorsabb tempókat, sőt, akár még blastbeateket is rejthet majd. A csomagot jövő áprilisban tervezik majd megjelentetni, amit egy nagy kaliberű turné fog követni. Ez utóbbiról még elég keveset tudni, de az interjú lentebb hallgatható meg.

"Ahogy Dirk játszik, az valami félelmetes! Nem halottam még soha ilyen blastbeat-szerű dolgokat a zenénkben. (...) Újra jobb gitárossá váltam általa, ami nagyon tetszik nekem. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen gyorsan, vagy ilyen agresszíven fogok még játszani."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8814085715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum