RockStation

Nagaarum - Apples - meghallgatható az egész lemez

2018. július 13. - theshattered

nag2018.jpgA Nagaarum project 10-ik évében egy 70 perces sorlemez lát napvilágot a brit Aesthetic Death és a hazai NGC Prod kiadványaként. A hat paneles digipak CD 500 darabra limitálva jön július 27-én, és a hazai kiadó Bandcamp oldalán máris meg lett osztva a teljes lemez. A koncept sztori angolul lett megénekelve, és három - a XVII. és XVIII. század fordulóján élt tudós életéből merít. A Royal Society nagyjai - Isaac Newton, Robert Hooke és Edmund Halley a gyújtópontban. A die-hard verzióhoz (57 darab) jár egy exkluzív magyar nyelvű szövegfüzet is, aminek a borító oldalán a Philosophiae Naturalis Principia Mathematica egy - egy oldala látható a nyomatban, vagyis egyedi darabok. Ezt az első 57 megrendelő kapja.

Egy másik hír, hogy az NGC Prod honlapja megújult, most már mobilról is élvezhető RWD dizájnt kapott. A Kapcsolat menüpont alatt lehet feliratkozni a hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5114111525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum