RockStation

Tizenhét zenekar és két este a veszprémi Szigonyban - Urban Threat Fest #1

2018. július 24. - csubeszshuriken

37633155_894431744074869_5212363875109830656_n.jpgA szervezés a két napost fesztivált már korábban meghirdette, de az eredeti helyszínen sajnos változtatni kellett, mert ahogy az érintettek azt tudják is, a DRRPNC közösségének segge alól a nagyvilág szomorú-szaros dolgai kirántották a meghitt helyszínt. Így az El Bastardo Booking által első évben megrendezett fesztivál egy másik közösségi helyszínen kerül megrendezésre, ami a veszprémi Szigony lesz. Itt lehet majd kipörgetni tehát a hat országból érkező és tizenhét zenekart felvonultató sztorit. Amennyiben több szinten is szereted a hardcore és a punk zenét, meg azokat a fazonokat, akiket ez az egész kurvára bevonz és akikből éppen ezért lett egy ilyen közeg, vagy mi. Hogy augusztus 31 - én pénteken és szeptember 1 - én szombaton kik nyomják majd, azt itt lejjebb szedtük listába.

Pénteken például a hazánkat többször megjárt szerb Vox Populi hozza a d-beat atomot, a kilencvenes évek óta utaznak ebben. Ehhez jön egy kis szlovák oi a Rozpor előadásában és zajos finn raw hardcore a Joukkohauta nevű viszonylag új bandával. Az estét pedig hazai oldalról is komoly erősségek támogatják meg, ahol a Liberal Youth alap, a Kristályvonat karcos, plusz Don't Say a Word és Do You Think I Care a klasszikus vonalról. Na meg Nauru, avagy végre vannak itthon gyilkos powerviolence bandák és Crippled Fox, ha a plafonról is szeretne majd lógni valaki.

Mindezek után pedig még egy jó szombat. Mob 47 és Svédország. Tiszteletre méltó és kegyetlen punk veteránok. Előttük ismét egy ordenáré finn hardcore banda, Häpeä néven horzsolnak az illetők. A Sect Mark zenéjéhez hasonlóan, akik bár olaszok, de amit hallottam tőlük, azon a durva hangzáson vannak rajta, amit például a kanadai S.H.I.T. is tol. Aztán lesz még Dishumanity, akik szintén szerbek, meg a hazai oldal, akik megint a RÁKOSI és megint csúnya lesz az a tíz perc. Plusz SxOxTxE grindcore és turbóparaszt Contra és Crüel Night és azt köszi. Szóval a dolgok magukért beszélnek, hogy miért kéne elvakarni a Veszprémig a segged. Ha pedig csámcsognál még az ügyön, lejjebb találsz random kedvcsinálókat és ITT minden egyéb részletet megtalálsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9314130997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum