RockStation

Jövő nyárra várható az új Testament lemez

2018. augusztus 01. - theshattered

0testament2017_47_eredmeny.jpgHa minden jól megy, jövő év közepén kijön a Testament új nagylemeze, a 2016-os Brotherhood Of The Snake utódja. A konkrét dalösszerakás még nem kezdődött el, de az ötletek már halmozódnak, a hozzáállás pedig elég optimista.

Chuck Billy: "Eric már dolgozik a riffeken és az a terv, hogy a Slayer turné után, ami Augusztus végén fejeződik be, nem is fogunk már turnézni. Átváltunk dalíró módba. Én és Eric nekiállunk alkotni és dolgozni, megpróbáljuk a lehető leghamarabb kihozni az új albumot, mert vannak terveink és meg is határoztunk egy határidőt, ami 2019 nyara. Addig viszont még sok munka vár ránk.

Szeretem az irányt, amit a Brotherhooddal vettünk, de remélem, hogy azért van ott még valami különleges alkotóelem. Valami különleges zenei érzés, mint ami a The Gatheringnél volt. Az a dalírásban, érted. Jó lenne ha megint olyan élményben lenne részünk. Az a lemez egy kicsit thrashesebb volt és szeretjük is. Szeretjük, ha valami thrashes, de ugyanúgy megvan benne a dallamosság. Szóval nem tudom. Reménykedünk, de amíg Eric és én nem ülünk le és nem kezdünk el írni közösen, nem igazán tudom, milyen lesz a végeredmény."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4014154053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum