RockStation

Purci Dance Party Vol. II

Ízelítő, időpontok, részletek

2018. augusztus 06. - RaczUr


hofbp18.jpg

Vasárnap kerül megrendezésre a nyár egyik legizgalmasabb koncertje, amin a Cudi Purci megtáncoltatja ismét a nagyérdeműt. Hat zenekar húzza majd a talpalávalót, két színpadon, élükön a Matt Pike vezette High On Fire-rel. Kis ízelítő, hogy mit lehet várni, vagy ha nem jössz el, hogy miről maradsz le. Katt után a zenekarok, és minden információ a buliról:

Spiral Skies (Room 41, 17:30-18:00): A svéd okkult old school doom, heavy metál/hard rock elemekkel és csaj énekkel dúsított banda idén dobta ki az új albumát, ők nyitják.

Brume (Nagy Terem: 18:10-18:40): Szintén női frontember, szintén doom, de annak inkább a modernebb, sludgeos/post bármilyenes oldala, akik európai turnéjukat tolják, és teszik tiszteletüket az estén.

Pillorian (Room 41: 18:50-19:30): Az USA-ból jön az ex-Agalloch frontember új zenekara, old school black találkozása a post-blackkel.

The Secret (Room 41: 20:40-21:20): Az itáliai ében fekete súlyos black metal/crust dara/súlyzás pusztulata zárja majd a 041-es terem estéjét.

Victims (Nagyterem: 19:40- 20:30): A 21 éve működő svéd d-beat/hc banda tartja meg a bemelegítő táncolást.

 

High On Fire (Nagyterem: 21:30-): A 20.szülinapját üli meg nálunk a Matt Pike vezette trió, amelyet ha egy kicsit is csíped a doom/stoner gyorsabb vonalát, akkor nem kell bemutatni. A mitikus, kora kétezres éveki Mastodon buli, és a tíz évvel ezelőtti Metallica után újra nálunk.

Az esemény facebook oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9514164457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum